Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Επείγουσα Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού -Αργυρούπολης για την πυροπροστασία

φώτο Φ.Δ, Αργυρούπολη, 17/07/2015
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού-Αργυρούπολης, Θοδωρής Λιάππης, κατέθεσε στις 27  Ιούλη 2015 επείγουσα επιστολή προς  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης σχετικά τόσο με  την πυροπροστασία όσο και τον απολογισμό του έργου του ΣΠΑΥ  στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή του Υμηττού που έπληξαν και τον Δήμο μας. Ακολουθεί η επιστολή:


Προς :  1) Τον Πρόεδρο του Δ.Σ.                                                  27/07/2015          

 Kύριε Πρόεδρε,  μετά και την τελευταία συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να έρθει   ως θέμα (στο επόμενο  Δ.Σ. αν είναι δυνατό)  τα  μέτρα προστασίας και πρόληψης που πρέπει να παρθούν  άμεσα στον Υμηττό μετά την τελευταία φωτιά. Ζητάμε επίσης να γίνει απολογισμός του έργου του ΣΠΑΥ στο δήμο μας τα τελευταία χρόνια  με βάση την συμμετοχή στην χρηματοδότηση έργων που αφορούσαν την προστασία του βουνού.

 Ήδη με επιστολή μας από τις 21/7/2015 σας έχουμε κάνει γνωστές  τις προτάσεις  μας που αφορούν τόσο άμεσες όσο και γενικότερες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο βουνό  και  με την πίεση που πρέπει να ασκηθεί στην κυβέρνηση  αλλά και  την ανάδειξη τους από πλευράς του δήμου . Περιμένουμε ενημέρωση για το αίτημα μας .

                                                                                 

                                                      Για την Λαϊκή Συσπείρωση 
Λιάππης Θοδωρής