Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Πύρινα Μέτωπα ...Πύρινα Ερωτήματα!

ο βουλευτής του ΚΚΕ  Χρ. Κατσώτης στον Καρέα, Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τα πύρινα μέτωπα και εχτές, τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα , υπενθύμισαν τις τραγικές ελλείψεις σε θέματα δασοπροστασίας και πυρόσβεσης, ζητήματα προς επίλυση που χρονίως έθεταν  τόσο οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και το Κ.Κ.Ε.  Εχτές, 17 Ιούλη δοκιμάστηκε και η Αργυρούπολη μαζί με τους όμορους Δήμους του Υμηττού, δηλ. τον Βύρωνα όπου η μεγάλη πολυμέτωπη πυρκαγιά άρχισε από  τον Καρέα, συνεχίστηκε στην  Ηλιούπολη πριν επεκταθεί στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και  συνεχίσει το καταστροφικό έργο της  προς Τερψιθέα.

Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δημοσιεύουμε παρακάτω ανακοινώσεις για το θέμα αυτό και ενημερώνουμε ότι και στην Αργυρούπολη από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν οπαδοί και  μέλη του Κ.Κ.Ε. και της Κ.Ν.Ε. όπως θα διαβάσετε και στο ρεπορτάζ:  Στο πόδι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης  Ελληνικού-Αργυρούπολης για να συνδράμουν στην καταστολή της οικολογικής καταστροφής, την οποία για μια ακόμα φορά έζησε η περιοχή μας.
Σημαντικό είναι επίσης  ότι και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σύμβουλοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής έβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο θέμα για την πυροπροστασία «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ Η Περιφέρεια στηρίζει την κυβέρνηση και αδιαφορεί για την πυροπροστασία  
Επαγρυπνούμε αγωνιζόμενοι/ες  ενάντια στα εγκλήματα εις βάρος του λαού μπροστά και στην νέα λιτότητα!