Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΟΧΙ στα νέα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα και από τους εργαζόμενους στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τα Σωματεία Εργαζομένων στους ΟΤΑ αντιτάχθηκαν στα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που στόχο τους έχουν να τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και της λαϊκής οικογένειας.
από την κινητοποίηση, 4/11/2015,  Αργυρούπολη, φωτό: ΦΔ
Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Στο πλευρό τους βρέθηκε, όπως πάντα, για την διεκδίκηση των δίκαιων και τίμιων αιτημάτων τους, η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού Αργυρούπολης, η οποία κάλεσε και σε  μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη την οποία κάλεσε το ΠΑΜΕ.

Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω απόσπασμα της  ανακοίνωσης της Πανελλαδικής Γραμματείας ΟΤΑ του ΠΑΜΕ,  σχετικά με το ζήτημα, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε:


από την κινητοποίηση, 4/11/2015,  Αργυρούπολη, φωτό: ΦΔ
«Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Αν συνειδητοποιηθεί το μέγεθος της δύναμής μας και η κατεύθυνση που πρέπει να τη στρέψουμε, μπορούν να ανοίξουν ελπιδοφόρες προοπτικές για τα συμφέροντά μας»,  προσθέτοντας «Μας λένε πως υπάρχει λαϊκή συναίνεση στα νέα βάρβαρα μέτρα, αξιοποιώντας το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει άμεσα, να απορριφθεί. Δεν υπάρχει η συγκατάθεση του εργαζόμενου λαού στην ισοπέδωση της ζωής του». (Πηγή: 902.gr)