Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού-Αργυρούπολης στην εφημερίδα ΄Εξ΄ Ευωνύμων΄ της παράταξης Κορτζίδη

Να μην «ανησυχεί» για το ΚΚΕ  η εφημερίδα!  Είναι δυστυχώς  το μόνο που κάνει επί της ουσίας αντιπολίτευση στην διοίκηση του δήμου. Και όχι  μόνο  για θέματα όπως η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου (η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη που καταψήφισε τον κανονισμό λειτουργίας ως
αντιδραστικό ),  την ιδιωτικοποίηση του καλοκαιρινού cαmp (διαβάστε και καμιά ανακοίνωση μας για να μην εκτίθεστε ), την πυρκαγιά στο βουνό (στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο καταγγείλαμε την κωλυσιεργία του ΣΠΑΥ και του Δήμου)  αλλά και για ζητήματα  που αφορούν την καθημερινή ζωή της λαϊκής οικογένειας, όπως οι περικοπές στην  χρηματοδότηση και η μετατροπή του δήμου σε επιχείρηση και φορομπηχτικό μηχανισμό που  κοιτάει τον δημότη στην τσέπη.


Και αυτό είναι  φυσιολογικό, αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε και στηρίζει  την παράταξη Κορτζίδη  υλοποιεί και συνεχίζει την ίδια πολιτική που εφάρμοζε η προηγούμενη κυβέρνηση που στήριξε τον κύριο Κωνσταντάτο.  Έτσι μπορεί ν' άλλαξε η διοίκηση του Δήμου, αλλά κουβέντα για τις περικοπές και τα χρωστούμενα του κράτους στο δήμο, χρήματα δηλαδή  που έχει πληρώσει με την φορολογία εισοδήματος ο κόσμος για να απολαμβάνει υπηρεσίες.  Ο ίδιος ο κύριος Κορτζίδης είχε πει ,όταν ήταν δήμαρχος, ότι αν χρειαστεί θα βάλει και τροφεία στους παιδικούς σταθμούς  και δικαιολόγησε  την σημερινή κυβέρνηση να βάλει χέρι στα αποθεματικά των δήμων που αφορούσαν την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών. Στην ίδια βέβαια λογική κινείται και ο σημερινός δήμαρχος με την αύξηση των δημοτικών τελών. Kαι με την διοίκηση Κωνσταντάτου και με την διοίκηση Κορτζίδη  μειώθηκε το ενοίκιο στο κατάστημα σούπερ- μάρκετ της  πολυεθνικής  ΚΑΡΦΟΥΡ, δείχνοντας «ευαισθησία», στερώντας  έσοδα για το δήμο, ενώ και οι δύο αρνήθηκαν να απαλλάσσονται οι άνεργοι από δημοτικά τέλη για όσο διάστημα δεν έχουν δουλειά.

 Άρα ποιος είναι αυτός που κάνει πραγματική  αντιπολίτευση; Αυτό μάλλον τους πείραξε  και προσπαθούν με τον  Χαραμουντάνη να στηρίξουν αντιπολιτευτική γραμμή όταν ο κόσμος έξω καίγεται .

 Τέλος, θα συμβουλεύαμε την εφημερίδα ΄΄Εξ΄ Ευωνύμων΄΄ να  παρακολουθεί καλύτερα τις θέσεις μας . Μπορούν αν θέλουν να  μπουν στο site  της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού- Αργυρούπολης ( http://lsellinikoarg.blogspot.gr/) και  να ενημερωθούν για όλα τα θέματα.

Και κάτι ακόμα. Αλήθεια τι λένε οι κυβερνητικοί σύμβουλοι του κύριου Κορτζίδη για την επένδυση του Λάτση που προχωρά η κυβέρνηση τους και στηρίζει ο Κωνσταντάτος  στο δήμο μας;



                               
  Ελληνικού-Αργυρούπολης