Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Δημοσιεύουμε παρακάτω την επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού-Αργυρούπολης προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης, που αφορά την λειτουργία του και  η οποία κατατέθηκε στις 15 Δεκέμβρη 2014.



'Επιστολή προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με την επιστολή αυτή επαναφέρουμε αυτό που επισημάναμε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορά την λειτουργία του. Έχοντας θετική εικόνα για την προετοιμασία του Δ.Σ. που εκφράζεται και στην συνεδρίαση του, θεωρούμε ότι χρειάζεται να παρθούν επιπλέον μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο η ουσιαστική συζήτηση. Να εκφράζονται δηλαδή όλες οι απόψεις, να κατατίθενται όλες οι προτάσεις για ένα θέμα και να γίνεται πολιτική αντιπαράθεση. Άλλωστε στο τέλος καθένας παίρνει την ευθύνη και με την ψήφο του.

Το λέμε αυτό γιατί και στο τελευταίο Δ.Σ. γίναμε μάρτυρες μιας στείρας αντιπαράθεσης ανάμεσα στην διοίκηση και την μείζονα αντιπολίτευση που δεν βοηθάει κανέναν και μάλιστα δεν βοηθά στο να λυθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις λαϊκές ανάγκες. Ανεξάρτητα ποιος έχει δίκιο θεωρούμε ότι ο τρόπος  που γίνεται η συγκεκριμένη διαμάχη αποπροσανατολίζει την συζήτηση και καθιστά όλους τους υπόλοιπους, παρατάξεις αλλά και δημότες, θεατές ενός παράλογου διαξιφισμού. Ελπίζουμε η επισήμανση μας να παρθεί υπόψη του προεδρείου.

Λαϊκή Συσπείρωση 15/12/2014
(Υπογραφή: Θ.  Λιάπης)'