Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Καταγγελία των Κ.Ο. Ελληνικού-Αργυρούπολης του ΚΚΕ για τη θρασύδειλη επίθεση αγνώστων, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην πλατεία Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη

Image result for κκε


Οι Κ.Ο. Ελληνικού Αργυρούπολης του ΚΚΕ καταγγέλλουν τη θρασύδειλη επίθεση αγνώστων, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Μάη, στην πλατεία Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. Οι άγνωστοι επιχείρησαν να καταστρέψουν το εκλογικό περίπτερο σαν τους ποντικούς μέσα στη νύχτα αφήνοντας απειλητικό μήνυμα.

Τους ενοχλεί η δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ, η απήχηση που έχουν οι θέσεις τους στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν να βάλουν εμπόδια στη δράση των κομμουνιστών, ότι θα κάμψουν την προσπάθεια που κάνουν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να ενισχυθεί μέσα στο λαό το ρεύμα αντίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, το ρεύμα αγωνιστικής διεκδίκησης όσων έχουν σήμερα ανάγκη οι εργαζόμενοι και η νεολαία.

Τέτοιου είδους φασίζουσες πρακτικές ενισχύονται και από τον αντικομουνισμό που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ με απώτερο σκοπό να πλήξουν το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν!

Καλούμε το λαό της πόλης να βγάλει τα συμπεράσματά του από τέτοια γεγονότα και να ενισχύσει μαζικά στις εκλογές το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση απομονώνοντας όλες εκείνες τις δυνάμεις που στρώνουν το έδαφος για τέτοιες ενέργειες. Να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, να στηρίξει τη μόνη δύναμη που θα σταθεί στο πλάι τους την επόμενη μέρα των εκλογών, βάζοντας μπροστά την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών. Να δυναμώσει τη λαϊκή αντιπολίτευση κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα στηρίγματά του. 

Κ.Ο. Ελληνικού Αργυρούπολης του ΚΚΕ
18/05/2019