Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κάλεσμα των Κ.Ο. Ελληνικού και Αργυρούπολης προς τους αυτοαπασχολούμενους και ΕΒΕ








Απευθυνόμαστε σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς ΕΒΕ του δήμου μας, ξέρουμε ότι τραβάνε το δικό τους καθημερινό Γολγοθά για να μπορέσουν  να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και  οικογενειακές τους  υποχρεώσεις. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν  την αβάσταχτη φορολογία, τα χρέη και τις απειλές για κατασχέσεις μέχρι την παντελή έλλειψη ελεύθερου χρόνου .
Τους καλούμε να μην τσιμπήσουν στα προεκλογικά τερτίπια της κυβέρνησης. Οι ρυθμίσεις της, είναι “να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι” αφού κρατάει άθικτους όλους τους αμέσους και έμμεσους φόρους που είναι φορτωμένοι στη πλάτη τους  και  απειλεί  με κατασχέσεις ακόμα και για χρέη 500 ευρώ.
Σε όσους προβληματίζονται όταν ακούν για  τα μεγαθήρια τεράστιων πολυεθνικών  αλυσίδων, που θα συγκεντρωθούν  στη επένδυση του Ελληνικού. Σε όσους προβληματίζονται για την λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο μας, ως ένα ακόμα χαράτσι στην λαϊκή οικογένεια και διεκδικούν να έχουν το δικαίωμα στάθμευσης  τις ώρες αιχμής.
Στηρίζουμε τον αγώνα τους για επιβίωση. Στηρίζουμε τα αιτήματα τους που η κυβέρνηση αλλά και η ΝΔ απορρίπτουν στο όνομα των αντοχών της οικονομίας, ενώ την ίδια στιγμή τα δίνουν όλα για το μεγάλο κεφάλαιο με προκλητικά προνόμια, επιδοτήσεις, νέες φοροαπαλλαγές:

·            Καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός σπιτιού, επαγγελματικής στέγης, εργαλείων.
·            Διαγραφή και ρύθμιση τώρα μέρους των χρεών των α/α, υγεία-περίθαλψη και σύνταξη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
·            Αφορολόγητο όριο τώρα 12.000 ευρώ και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων που  φόρτωσαν οι κυβερνήσεις  τη τελευταία δεκαετία.
·            Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας, καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά.
·            Να καταργηθούν οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
·            Εξαήμερη λειτουργία, με 3 απογεύματα της βδομάδας κλειστά.
·            Να μην επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας μέσω του χαρακτηρισμού περιοχών ως τουριστικών.
·            Κατάργηση του αντίστοιχου νόμου που δίνει το δικαίωμα για το χαρακτηρισμό των περιοχών ως τουριστικών στους δήμους.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Κ.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ