Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγελία για την Διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού – Αργυρούπολης, καταγγέλλει την Διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού, για την απόφασή της να ορίσει Διοικητικό Συμβούλιο , για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2018, την ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας (Πέμπτη 14/12/2017).  Μόλις λάβαμε (την Παρασκευή 8/12) την ειδοποίηση για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.ο εκπρόσωπος μας ενημέρωσε την διοίκηση του Οργανισμού ώστε έγκαιρα να βρεθεί άλλη ημέρα, προτείνοντας μάλιστα την Τρίτη,
Τετάρτη ή και Παρασκευή. Παρ όλο που δεν είναι η πρώτη φορά που ορίζεται συνεδρίαση μέρα απεργίας η απάντηση που πήραμε την Τρίτη το βράδυ ήταν αρνητική . Η Διοίκηση του Οργανισμού είναι  εκτεθειμένη. Στις συνεδριάσεις  του Οργανισμού συμμετέχουν εργαζόμενοι, ο γραμματέας και η εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων, κάτι που είχαμε επισημάνει και κατα την προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση. Ορίζοντας συνεδρίαση την ημέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων, εξαναγκάζει και ωθεί τους εργαζόμενους να γίνουν απεργοσπάστες.

Στην Πανελλαδική Απεργία στις 14/12, πρέπει να δώσουμε μαχητική-αγωνιστική απάντηση στα νέα μέτρα πτώχευσης του εργαζόμενου λαού! Πρέπει να είναι η απάντηση του οργανωμένου ταξικού κινήματος στις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που κλείνοντας την 3η αξιολόγηση φέρνει νέα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του Λαού, καταργεί το δικαίωμα στην απεργία, δυναμώνει την καταστολή και τον αυταρχισμό απέναντι σε εργατικές-λαϊκές κινητοποιήσεις και προχωρά σε μαζική εκποίηση της Λαϊκής κατοικίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στα αντιλαϊκά παζάρια, στα νέα σχέδια πτώχευσης των εργαζομένων. Να πάρουν μέρος με μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις που καλεί το ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις, στις 14 Δεκέμβρη.

Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη!
Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις!
Στην Αθήνα, 10.30πμ στην Ομόνοια!
Περνάμε στην αντεπίθεση!

 Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού- Αργυρούπολης